Wie is Annelies?

Ik ben een 38-jarige kinesiste die net als vele vrouwen soms echt geen zin heeft om in een sportlegging te springen, een babysit voor de kinderen te regelen en mezelf na een drukke dag naar de groepsles (om 20u!?) te slepen. Zeker met een man die voor zijn werk geregeld weken van huis is, beschouw ik mezelf soms als een single mom. Trots toon ik dan bij zijn terugkomst dat de kids nog leven en ook ik het weer overleefd heb (met extra wallen weliswaar). De sport schoot er dan wel vaak als eerste bij in.

Maar stiekem wilde ik wel een gezond en fit lichaam, wat me-time en mijn hoofd leegmaken door middel van sport. Hier tijd voor vrijmaken in een drukke agenda bleef ook voor mij vaak een mission impossible. Tot ik HiitForFit ontwikkelde!

Naast HiitForFit krijg ik ook energie van good-hair-days, dansen op goede muziek, mijn valies klaarzetten voor een boeiende reis die op ons staat te wachten en van praten met positieve mensen. Ik kan ook blij worden als Willem (bezet, sorry) Sushi gaat halen, van het horen en zien van de zee of als er een girls night out gepland staat. Een vreugdesprongetje maak ik als er in een restaurantje oesters op het menu staan en als er weer mandarijntjes in de winkel liggen. 

Coverfoto boek Annelies De Groef